Concurs / Giveaway – home decor pentru fotografiile de familie

Sunt tare entuziasmata! 🙂 Cel mai iubit obiect de decor achizitionat anul acesta de mine a fost acest copac cu rame, ca un arbore genealogic, executat din vinil autoadeziv. Adezivul de deslipeste usor, nu strica deloc vopseaua, asa ca poti sa-l asezi si reasezi de cate ori vrei, pana reusesti sa-ti faci peretele sa arate exact asa cum visezi! L-am primit deja cu 8 rame, e perfect pentru familia mea cu 6 copii, deci sunt suficiente rame si pentru alte familii…  Este foarte mare, crengile lui au o lungime de aproximativ 2,50 metri, iar inaltimea e de 1,80 metri. Poate ocupa un perete mare al unei camere, dar, beineinteles, crengile pot fi aranjate dupa placul fiecaruia fiindca pachetul este format din mai multe elemente mai mici, asa ca poate fi asezat altfel pe un perete mic.

copac fundal decor camera vinil perete familie home decor

Acum, pentru ca vreau un look unitar, prelucrez niste fotografii de-ale familiei noastre astfel incat sa fie toate alb-negru (o sa postez cat de curand fotografii din sufrageria mea, cu toate portretele deja instalate). Depinde de gust… Voi puteti sa planuiti deja niste fotografii color. De ce spun asta? Pentru ca vreau sa va fac aceeasi bucurie si voua! Da, am mai cumparat un astfel de pachet home decor si pentru voi!!! M-am gandit sa anunt castigatoarea de Sfantul Nicolae, ca un cadou. 🙂 Asa, veti putea avea si voi acest decor deja instalat in locuinta voastra pana la Craciun! Apropo, planuiesc un alt giveaway generos si de Craciun, asa ca stati pe-aproape!

Acum, ca ma bucur de un decor asa frumos pe perete, mai am nevoie de un covor superb care sa se potriveasca (uitati-l AICI – nu-i asa ca-i cel mai frumos covor pe care l-ati vazut vreodata?? 🙂 ) de la Decorino si sper sa reusesc sa-l iau pana de sarbatori fiindca vreau sa-mi rearanjez si infrumusetez sufrageria complet.

E foarte usor sa castigi si tu acest frumos copac; tot ce trebuie sa faci se regaseste in lista aceasta:

  1. Aboneaza-te la acest blogcerinta obligatorie (apasand pe butonul „Urmaresti Dragi Femei” / introdu adresa ta de e-mail in casuta din dreapta, sus; doar adresele de email inscrise vor participa la extragere!);
  2. Da like si share paginii de Facebook apartinand acestui blog;
  3. Lasa un comentariu aici, pe blog, mentionand unde anume vei amenaja acest decor in casa ta (pe hol, in dormitor, in sufragerie etc.).

Persoanele inscrise care impart aceasta postare si pe alte retele decat cele din conditiile de mai sus, primesc o sansa in plus!

Succes la tragerea la sorti si ne revedem in curand cu rezultatul printr-un update la aceasta postare!

LATER EDIT: Iertare, stiu ca am intarziat putin cu anuntul castigatorului, dar iata ca acum il stim: s-a semnat MIMI in comentariul introdus pe data 2 nov. 2017 si are adresa de email rob**********mi@gmail.com. Cine se recunoaste, sa-mi trimita datele personale (nume complet si adresa postala) printr-un email la dragifemei (arond) gmail.com pentru a-i putea expedia frumosul premiu de mai sus! Va fi un decor minunat pentru casa, numai bun de instalat inainte de a ti se umple casa de musafiri la Craciun! 🙂 Felicitari, draga mea, si va astept pe toti la urmatorul concurs! 😉

93 de gânduri despre ”Concurs / Giveaway – home decor pentru fotografiile de familie

    • dragifemei zice:

      Da e perfect pentru un perete mare din sufragerie. Iti umple atat de frumos camera! Inainte, aveam peretele acela gol deasupra canapelei si ma cam deranja, parea o camera pustie. Acum, cu acest decor, tot aspectul s-a schimbat in bine si sunt extraordinar de incantata! Este un decor stilat, arata chiar si mai frumos in realitate! Arata ca o pictura.

      Apreciază

    • dragifemei zice:

      Da, chiar iti schimba casa si-ti este si mai drag sa stai in ea… 🙂 Te rog sa te si abonezi la newsletter apasand butonul „Urmareste Dragi Femei”. Numai email-urile inscrise vor participa la extragere!

      Apreciază

    • dragifemei zice:

      E o idee buna! Multumesc pentru participarea la concurs! Te rog, fie te inscrii prin butonul „Urmareste Dragi Femei”, fie lasi email-ul tau aici. Numai email-urile inscrise vor participa la extragere!

      Apreciază

    • dragifemei zice:

      Da, i-ai prezenta familia de cand intra pe usa… chiar daca nu sunt toti acasa! 😀 Multumesc de participare! Te rog sa te si abonezi la newsletter apasand butonul „Urmareste Dragi Femei”. Numai email-urile inscrise vor participa la extragere!

      Apreciază

    • dragifemei zice:

      Buna! Bine ai venit! Pentru a participa, te rog sa te si abonezi la newsletter apasand butonul „Urmareste Dragi Femei” sau inscriindu-ti email-ul in casuta corespunzatoare de pe pagina. Numai email-urile inscrise vor participa la extragere!

      Apreciază

  1. Klara bosinceanu zice:

    Sincer ar fi perfect in.orice incapere…e ca si cum ai un arboree al vietii in casa…cu siguranta asi opta pt hol,dar sar potrivi de minune si pe balcon asa ca o idee ,sa poata sal admire toata lumea…

    Apreciază

Lasă un comentariu