6 obiecte pe care sa le elimini din dulapul tau

Arunca-ti o privire prin sifonierul tau si elimina aceste 6 obiecte care ocupa spatiu pretios, desi nu iti mai folosesc. Dureaza doar cateva minute, insa vei avea uriasa satisfactie a unui dulap bine „aerisit” si mai bine organizat.

1. Poseta uzata pe care nu ai mai folosit-o de cel putin un an.

handbag woman bag

Posetele se demodeaza foarte repede. In fiecare sezon, apar modele si culori noi, deci, daca nu e un model clasic (cum ar fi o gentuta mica si simpla din piele), probabil ca poseta aceea nepurtata de o multime de tmp nici n-o sa mai vada lumina soarelui alaturi de vreo tinuta de-a ta…

2. Lenjeria de corp uzata.

Piesele de lenjerie nu sunt facute sa dureze mult prin simplul fapt ca sunt atat de delicate… Daca esti genul care-si spala lenjeria la masina de spalat (in loc sa o speli la mana), probabil ca ai in dulap slipi cu elasticul largit si sutiene carora le-au iesit balenele si te zgarie. Cel mai bine ar fi sa-ti iei la revedere de la ele!

 

3. Imbracaminte ingalbenita sau patata.

Se intampla sa versi paharul cu vin exact pe bluza ta preferata, iar tricoul tau alb… nu mai e asa de alb. Daca ai incercat totul pentru a scoate petele si a inalbi hainele si tot nu-ti iese, fa-ti curaj si arunca-le!

 

4. Puloverele scamosate.

dulap de haine femeie organizat

Ai purtat de atatea ori acel pulover incat s-a scamosat si arata jenant… Poti repara un pulover scamosat astfel: tine materialul perfect intins si, cu o lama de barbierit, rade usor  de sus in jos (daca apesi prea tare, risti sa tai materialul) si, voila, acum ai un pulover nou! Totusi, chiar daca ai mare grija de imbracamintea tricotata, la un moment dat va trebui sa accepti ca s-a uzat un pic prea tare…

5. Pantofii cu toc prea inalt.

Oricat ar fi de tentant sa ai o pereche de pantofi cu toc inalt, gandeste-te de cate ori i-ai purtat cu adevarat… Daca iti amitesti ca i-ai purtat o singura data, dar si atunci ti-ai schimbat incaltamintea la mijlocul evenimentului pentru ca numai gandul la ei te facea sa te doara picioarele, poate mai bine i-ai darui prietenei tale cu o mai mare toleranta la durere.

 

6. Jeans care nu mai arata bine.

jeans blugi

Niste jeans de calitate pot sa  te tina ani de zile, insa asta nu inseamna ca trebuie sa-i pastrezi pentru totdeauna. Uitat-te in sertarul cu denim si arunca orice pereche de pantaloni care s-au uzat in genunchi, atarna pe tine sau sunt prea mici, care s-au gaurit sau care nu par sa revina la moda (ce zici de blugii cu buzunarele de la spate pline de strasuri?)

 

photo credit: Dressing Room Tanvii.com 6 via photopin (license)

photo credit: WP_20151007_13_55_01_Pro__highresLouis_Vuitton_Series_3_Exhibition_180_Strand20151007Louis_Vuitton_Series_3_Exhibition_180_Strand20151007 via photopin (license)

photo credit: Just jeans via photopin (license)

13 gânduri despre ”6 obiecte pe care sa le elimini din dulapul tau

Lasă un comentariu